دومین کنگره نقشه برداری مغز در تاریخ 23 تا 25 آبان ماه برگزار می شود

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۸/۱۷ |
دومین کنگره نقشه برداری مغز، در تاریخ 23 تا 25 آبان ماه  94 (شنبه تا دوشنبه) در سالن همایشهای بیمارستان میلاد تهران برگزار خواهد شد. در این کنگره بین المللی، که بیش از 80% سخنرانان از دانشگاههای دیگر کشورهای دنیا دستاوردهای اخیر خود در زمینه پایش و مداخله در مغز را ارائه خواهند کرد، فرصت بی نظیری برای علاقمندان به این رشته جدید فراهم خواهد کرد تا در تهران با آخرین یافته های مربوط به عملکرد وساختار مغز آشنا شوند.
با توجه به تعداد محدود ثبت نام و امکان ارائه منسجم تر خدمات، از شما دعوت میکنیم که در صورتی که تمایل دارید در این واقعه علمی مهم شرکت کنید، هر چه سریعتر نسبت به ثبت نام در کنگره اقدام کنید. ثبت نام زود هنگام، این امکان را به برگزار کننندگان کنگره میدهد تا با نظم بیشتری خدمات ثبت نام، پذیرایی و ارائه کارگاهها را فراهم نمایند. امکان ثبت نام، ارسال خلاصه مقاله، و پرداخت هزینه به صورت انلاین در سایت فراهم شده است.
سایت کنگره: http://www.ihbm2015.ir/fa

دفعات مشاهده: 567 بار   |   دفعات چاپ: 54 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر