دهمین کنگره دانش اعتیاد شهریور ماه 1395 برگزار می گردد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۳/۹ |

شاید بتوان گفت بزرگترین مسئله‌ای که سلامت جامعه را تهدید می‌کند، اعتیاد است. بنابراین اگر تحقیقات در این زمینه به نحوی شایسته جهت دهی شود، می توان ادعا کرد که در درمان، پیشگیری و مبارزه با این پدیده شوم توفیق بزرگی را به دست آورده ایم.

مسئله اعتیاد مانند دیگر بیماری ها نیست که فقط خود فرد را درگیر کند بلکه هم توان فرد را می‌گیرد هم نیروی فعال جامعه را از چرخه خارج می‌کند و هم خانواده او را درگیر می‌کند .

در این راستا دهمین کنگره بین المللی دانش اعتیاد با محوریت پژوهشهای فرارشته ای در دانش اعتیاد، 26-24 شهریورماه 95 برگزار خواهد شد.

مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی دانشگاه علوم پزشکی ایران و مرکز تحقیقات سوء مصرف و وابستگی به مواد دانشگاه علوم یهزیستی و توانبخشی با هدف آشنایی متخصصان و مسئولان با آخرین تحقیقات در عرصه دانش اعتیاد، از سال 1386 تاکنون با همکاری مراکز علمی و سازمانهای ذیربط از جمله دانشکده فناوری نوین دانشگاه علوم پزشکی تهران، ستاد  مبارزه با مواد مخدر، پلیس مبارزه با مواد مخدر و مرکز ملی مطالعات اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی تهران اقدام به برگزاری این کنگره نموده است.

در کنگره پیش رو نیز تلاش شده است تا ضمن دعوت از متخصصان و مسئولان حوزه اعتیاد و طرح مشکلات این حوزه، فرصتی مهیا شود تا از نزدیک چالش های مربوط، مورد بررسی موشکافانه قرار بگیرد.

جهت دسترسی به سایت کنگره می توانید از طریق لینک زیر اقدام نمایید:

دفعات مشاهده: 495 بار   |   دفعات چاپ: 40 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر