پنجمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی در تاریخ 19-17 آذرماه سال جاری برگزار می گردد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۳/۱۷ |

پنجمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی در تاریخ 19-17 آذرماه سال 1395 در مرکز همایشهای بین المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد. این رویداد علمی شامل جدیدترین یافته ها است که در قالب سخنرانی، کارگاه و سمپوزیوم، و پوستر ارائه خواهد شد. از طرف کمیته برگزاری کنگره، صمیمانه از شما اساتید و پژوهشگران گرامی برای شرکت در این کنفرانس و به اشتراک گذاری نتایج پژوهشی دعوت می نماییم. کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری انجمن علوم اعصاب ایران سازمان یافته است. ما مفتخریم که میزبان شما عزیزان در کنگره پنجم در  شهر تهران هستیم.

دفعات مشاهده: 692 بار   |   دفعات چاپ: 64 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر